Evlenecekler Müjde!

Nikah Salonumuz Halkımızın Hizmetine Açıldı

Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’in talimatları ile çalışması başlatılan nikah salonumuz halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Bugün hizmete giren salonumuzda ilk çiftimiz Rabia-Murat Yardımcıoğlu çifti oldu. Yeni açılan salonda ilk çift olarak nikah merasimlerinin gerçekleşmesinden dolayı mutlu olduklarını belirten çiftimiz salonu çok beğendiklerinin de altını çizdiler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Şahiner ise” Yeni nikah salonumuz tüm halkımıza hayırlı olsun. Çiftlerimizin ve ailelerin çok daha şık ve konforlu bir salonda nikah merasimlerini yapmaları bizleri de mutlu edecek. Bu noktada hayatlarını birleştirecek tüm çiftlerimize de yeni hayatların da şimdiden mutluluklar dilerim. “dedi

Önceki Temmuz 2023 Olağan Meclis Toplantı Kararları